Friday, March 23, 2007

Voittamisen tiedettä


Subliminaalisen markkinoinnin professori Aristotle G. Nussbaum tutkimusryhmineen on Illinoisin yliopistossa 2007 suoritetussa koesarjassa todistanut aukottomasti, että sadan testattavan joukosta voittajaksi selviytyy vain 1% koehenkilöistä. Kaksoissokkotestauksena suoritetuissa kokeissa havaittiin, että koehenkilöiden koulutuksella, varallisuudella, terveydentilalla, sosiaalisella asemalla, sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ollut vaikutusta tulokseen.

Miten juuri sinä pääset tuohon voittajien joukkoon? Kuinka parannat psyykkistä ja fyysistä suorituskykyäsi niin, että olet mukana todellisten voittajien yhdessä prosentissa? Aristotle G. Nussbaum esittää vasta ilmestyneessä bestsellerissään The Winner´s Game kymmenen teesiä, joita noudattamalla voittamisen todennäköisyys lähentelee sataa.
1. Lyö aina takaisin
2. Lyö lujempaa
3. Juokse kovempaa
4. Hämää aina kun voit
5. Älä luota kehenkään
6. Vedä välistä
7. Hanki sisäpiiritietoa
8. Mielistele vahvempia
9. Älä sääli heikompia
10. Älä jää kiinni

Conmen Consulting tarjoaa Aristotle G. Nussbaumin uraauurtavaan menetelmään perustuvaa valmennuskurssia tämän päivän luusereille, jotka haluavat olla huomispäivän menestyjiä. Älä edes yritä, se olet juuri sinä. Tilaisuutesi on tässä ja nyt!

No comments: